Laser and sheet
metal machinery
All-round Power

Prima Power:
din alt-i-én partner.

Prima Power er en one-stop-leverandør der tilbyder et et komplet sortiment af Industry 4.0-kompatible og banebrydende teknologier og intelligente softwareløsninger med en høj grad af integration og automatisering, der opfylder ethvert behov for pladebearbejdning.Få et tilbud, priser, indsigt og svar på spørgsmål hos en af vores eksperter, som står til rådighed for at hjælpe dig.

Book et uforpligtende møde

Laserskæringsteknologier

Laserskæring er en utroligt fleksibel teknologi. En lang række materialer og tykkelser kan bearbejdes uden begrænsning i den form, du kan opnå.

Vores laserproduktportefølje er vidtrækkende og omfatter 2D- og 3D-maskiner til en lang række opgaver inden for skæring, svejsning og boring.

Prima Power-laserkilder er baseret på både CO2- og fiberteknologi, som altid giver kunderne den bedst egnede løsning til hver enkelt opgave.

Øg effektiviteten med Prima Power
Servo-electric: less energy, more power.

Teknisk avanceret
stansning

Takket være vores erfaring har vi udviklet en produktserie bestående af en komplet revolverstanser med en fremragende energieffektivitet, mindre vedligeholdelse og højhastighedsdrift.

The Combi-serien kombinerer fordelen ved stanseteknologien med det nyeste inden for fiberlaserskæring, hvilket hæver produktiviteten af dette alsidige, integrerede produktionskoncept til et nyt niveau.

Konceptet bag produktserien The Shear forener vores revolverstanser med en retvinklet saks og frembringer maskiner, der sparer materiale, mindsker behovet for gulvareal og investeringer.

Forbedr produktiviteten sammen
med os
Servo-electric improves production.

Bukkeløsninger

Prima Power tilbyder avancerede bukkeløsninger til mange produktionsspecifikke behov. Vi tilbyder både automatiske panelbukkere og kantpresser.

Vores panelbukkere i produktserien The BEND består af 4 servoelektriske maskiner med ekstremt fleksible løsninger og halvautomatiske eller fuldautomatiske maskiner, som kan konfigureres som enkeltstående celler eller linjer bestående af flere teknologier.

Vores produktserie The PRESS omfatter to forskellige typer kantpresser: eP-serien med servoelektrisk teknologi, som arbejder hurtigere med en høj grad af præcision og produktivitet, og hP-serien med hydraulisk teknologi, som er det bedste valg, hvis du har brug for at bearbejde materialer af en vis tykkelse.

Spørg vores eksperter
Bending solutions

Automatiseringssystemer
og -løsninger

Prima Power-maskiner er meget driftssikre og anvendes overalt i verden til de mest krævende produktionsplaner. Det gør dem særdeles velegnede til 24-timers drift.

Vi kan tilbyde et komplet sortiment af automatiseringsløsninger: fra load-/unloadstationer til sorterings- og palleteringssystemer og fuldautomatiserede lagre.

Vores maskiner og automatiseringssystemer kan kombineres sammen og blive et fuldt automatiseret, fleksibelt produktionssystem. Vores modulopbyggede løsninger er udviklet til perfektion med hensyn til ydeevne og driftssikkerhed, som påkrævet ved produktion uden menneskelig indblanding.

Automatiser din produktion
Smart and versatile, ready for every challenge.

Vores intelligente
Software-serie

Det er den perfekte synergi mellem Prima Power-software- og -hardware, der giver den bedste produktivitet og effektivitet med hensyn til tids- og materialebesparelser.

Derfor har forskning og udvikling af vores software indgået i vores forretningshistorik lige fra begyndelsen.

Den samlede pakke af softwareprodukter, som hele tiden opdateres, sikrer et komplet sæt af løsninger, som dækker alle faser af metalpladebearbejdningen, fra forbindelsen til ERP-systemer til det færdige produkt, gennem indsamling af produktionsdata.

Kom og prøv den
Smart and versatile, ready for every challenge.

Prima Power Denmark

Industrivej 1 – 8870 Langaa, Denmark.
t +45 38423939
service.dk@primapower.com

Søren Nielsen

Søren Nielsen
Branch office Manager

m +45 5210 4401
skype: soren.nielsen.pp
soren.nielsen
@primapower.com

Andreas Bojsen

Andreas
Bojsen

Sales Manager

m +45 5210 4405
andreas.bojsen
@primapower.com

Claus V. Fredùsen

Claus V.
Frederiksen

Service Engineer

m +45 5210 4402
claus.frederiksen
@primapower.com

Ivan Tchernavskij

Ivan
Tchernavskij

Service Engineer

m +45 5210 4403
ivan.tchernavskij
@primapower.com

Erik Rosenstand

Erik
Rosenstand

Senior Sales Manager

m +45 2459 7000
erik.rosenstand
@primapower.com

Jens Laursen

Jens
Laursen

Service Engineer

m +45 5210 4460
jens.laursen
@primapower.com

Vælg de ledende
indenfor innovation!

Prima Power er førende specialist indenfor maskiner og systemer til plade- og metalbearbejdning. Vores løsninger til disse opgaver er et af de mest omfattende og dækker alle aplicationer.

ERFARING

Experience

Over 40 års erfaring og mere end 13.000 installerede maskiner.

INNOVATION

Innovation

Experter I research og udvikling, engagerede I at finde den mest konkurrencedygtige teknologi for vores kunder.

NEXT TO YOU

Next to you

Skaber langsigtet og værdifuldt samarbejde, der understøtter kunder på tværs af produktets livscyklus.

GREEN MEANS

Green means

Bæredygtighed og social ansvarlighed er kendetegn for moderne firmaer og tilføjer konkurrenceevne.

Besøg vores hjemmeside
Prima Power product range