Laser and sheet
metal machinery
COMBI LASER. Cook whatever you want.

COMBI LASER. Cook whatever you want. Pienerät, suurtuotanto, huipputarkkuus, kaarevat muodot ja terävät kulmat.

Metallilevyn työstö on kuin kokin työtä: siinä monista eri aineksista luodaan täydellinen lopputuote. Prima Powerin Combi Laser -kone on tehokas ja joustava ratkaisu, jolla voit luoda oman valmistusreseptisi mille tahansa metallituotteelle. Aivan kuin täydellisessä keittiössä.

COMBI GENIUS

Combi Genius on syntynyt Prima Powerin asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Se edustaa uuden sukupolven sähköservokäyttöistä lävistystekniikkaa, jolla on pieni ympäristöjalanjälki. Entistä paremman tuottavuuden lisäksi se edustaa täysin uudenlaista teollista suunnittelua.

Moderni Combi-kone käyttää numeerisesti ohjattavia sähköservokäyttöisiä akseleita, ja se mahdollistaa erinomaisen energiatehokkuuden, vähäisen huoltotarpeen ja nopean toimintakyvyn. Sen tuottavuus perustuu suureen työkalukapasiteettiin, kattavaan käytettävien työkalujen valikoimaan sekä helppoon ja nopeaan asetusten vaihtoon. Se vie modulaarisuuden entistä pidemmälle: koneen voi mukauttaa erilaisiin valmistustarpeisiin sopivaksi vain muutamalla muokkauksella.

VARAA KONSULTAATIO
COMBI GENIUS

COMBI SHARP

Combi Sharp on kompakti lävistys- ja kuitulaserleikkaussolu, jonka käytettävyyttä on parannettu entisestään. Kaksi vaihtoehtoista resonaattoria ja suuri työkalukapasiteetti parantavat tuottavuutta ja valmistuksen taloudellisuutta.

Combi Sharp yhdistää uusimman kuitulaserleikkauksen ja kompaktin lävistyksen. Siinä on optimoitu leikkuupää, kollimaattori, siirtokuitu ja leikkausparametrit, jotka takaavat erinomaisen leikkauslaadun jopa 8 mm:n paksuisella materiaalilla.
Koneen ytimenä toimii modulaarinen Punch Sharp -ratkaisu, josta voidaan myöhemmin varustella Combi-kone, jos tuotannossa siirrytään monimutkaisempien tuotteiden valmistukseen.

LATAA ILMAINEN E-KIRJA
COMBI SHARP

METALLINTYÖSTÖ KÄSITYÖTAITONA

Renessanssin aikakaudella taottiin upeita haarniskoja, joissa muotoilu ja käytännöllisyys kohtasivat. Myös nykyajan metalliteollisuus tarvitsee taidokkaita työntekijöitä, joilla on työnsä vaatimaa käsityöosaamista.
Jotta markkinoiden lisääntyviin tarpeisiin voitaisiin vastata, tarvitaan luovaa ja joustavaa ratkaisukykyä, metallin työstön hallintaa, sekä työkaluja ja taitoja. Myös tehokkuus ja nopeus ovat tärkeitä. Tilanne vastaa keittiötä, jossa kaikki on kohdallaan. Meidän vastauksemme on Combi.

LATAA ILMAINEN E-KIRJA
The fine art of dressing metal

YKSILÖITY REVOLVERI

SUURI TYÖKALUKAPASITEETTI KÄYTETTÄVISSÄ

Combi tarjoaa työkalun joka tarpeeseen. Joko 16- tai 20 paikkaisessa revolverissa voi olla jopa 400 kiinteää tai 384 indeksityökalua samanaikaisesti käytettävissä.

LATAA ILMAINEN E-KIRJA
Customized turret design - Large tooling capacity	in active use
  • Intelligent ram Älykäs puskin
  • No tool setup Ei työkaluasetuksia
  • Highly efficient fiber laser Huipputehokas
    kuitulaser
  • Compact layout Kompakti layout
  • Accessible Helppokäyttöinen
  • Modular technology Modulaarinen
  • Scratch free Naarmuttamaton