Laser and sheet
metal machinery
All-round Power

Prima Power:
kõik ühes tehnoloogiapartner.

Prima Power on laia tootevalikuga lehtmetalli töötluse seadmete valmistaja, kelle Industry 4.0 nõuettele vastav tipptasemel tehnoloogia ja nutikad tarkvaralahendused on laialdaselt automatiseeritavad, et vastata klientide erinevatele nõudmistele.



Info, küsimuste, hindade ja pakkumiste jaoks on Teile abiks meie asjatundjad.

Küsi tasuta konsultatsiooni

Laserlõikus

Laserlõikus on hämmastavalt paindlik tehnoloogia. See võimaldab töödelda erinevaid materjale ja materjalipaksusi ilma seadmata piiranguid lõigatavale geomeetriale.

Meie laserseadmete portfell on lai, hõlmates 2D ja 3D seadmeid erinevate rakenduste jaoks laserlõikamisel, laserkeevitusel ja laserpuurimisel.

Prima Power laser-resonaatorid põhinevad nii CO2 kui ka fiibertehnoloogial pakkumaks klientidele alati iga rakenduse jaoks sobivaimat lahendust.

Kasvatage effektiivsust koos Prima Poweriga
Servo-electric: less energy, more power.

Tipptasemel
stantsimine

Meie revolverstantside tootepere on välja arendatud pikaajalisele kogemusele toetudes ning pakkudes Teile madala energiakulu ja hooldusvajaduse juures suurt kiirust ning tootlikkust.

The Combi tooteperekond ühendab stantsimese tehnoloogia kaasaegseima fiiberlaserlõikusega, tõstes selle mitmekülgse töötlustehnoloogia võimalused uuele tasemele.

The Shear tootevalik liidab revolverstantsi nurgalõikusega tehes võimalikuks materjali, ruumi ja investeeringuid säästvad tööstuslahendused.

Tõstke oma tootlikkust koos meiega
Servo-electric improves production.

Painutamise
tehnoloogiad

Prima Power pakub kõrgetasemelisi painutustehnoloogiaid erinevatele tootmisvajadustele. Pakume nii painutusautomaate paneelidele kui ka erinevaid klassikalisi painutuspinke.

Meie The Bend painutusautomaatide tootesari hõlmab 4 servo-elektrilist masinat pakkudes äärmiselt paindlikke lahendusi pool- või täisautomaatseks painutamiseks eraldiseisva seadmena või siis ühendatuna täisautmomaatsete tootmisliinidega.

The Press tootesarja kuulub kaks erinevat painutajasarja: eP-seeria servo-elektrilised painutuspingid kiireks ja täpseks tootlikuks töötluseks ning hP-seeria hüdraulilised painutuspingid paksemate materjalide painutamiseks.

Küsi meie eksperdilt
Bending solutions

Automatiseerimise
süsteemid ja lahendused

Töökindlad Prima Power seadmed on kasutuses üle maailma kõige nõulikemas tootmistes. See muudab need sobivaks ka 24/7 tootmise nõuetele vastavuse seisukohalt.

Oleme võimelised pakkuma täielikku valikut automatiseerimislahendusi: alates laadimis- / mahalaadimisjaamadest kuni sorteerimis- ja virnastussüsteemide ning automaatsete ladudeni.

Meie masinaid ja automaatikat saab kombineerida, et koostada automatiseeritud paindlikud tootmissüsteemid vastavalt kliendi vajadustle. Meie modulaarsed lahendused on välja töötatud saavutamaks tootlikkus ja töökindlus, nagu on nõutav täisautomaatsetel tootmisliinidel.

Automatiseeri oma tootmine
Smart and versatile, ready for every challenge.

Meie tarkvara
perekond

Prima Power tarkvara ja riistvara täiuslik sünergia annab parima tootlikkuse ja tõhususe hoides kokku aega ja materjali.

Seepärast oleme juba algusest peale panustanud tarkvaralahenduste uuringutesse ja arendusse.

Pidevalt uuenev tarkvaratoodete komplekt pakub tervikliku lahenduste kogumi hõlmates kõiki lehtmetalli töötlemise etappe: alates tellimuste poole ühendamisest ERP-süsteemidega, tootmise ettevalmistuse, tootmise ning kuni lõpptoote valmimiseni. Samas pakkudes tootmisandmete kogumise ja analüüsi võimaluste kaudu tootlikkuse ja effektiivsuse jälgitavust.

Tule ja proovi
Smart and versatile, ready for every challenge.

Sulle lähedal.
Liitu meiega meie uues filiaalis Eestis!

Meie asjatundjad on alati Teie teenistuses, et aidata Teil leida uusi ning kaasaegseid lahendusi lehtmetalli töötlemiseks.

Külasta Prima Powerit eestis
TECHNOLOGY CENTER - A great exhibition.

Vali liider
innovatsioonis!

Prima Power on maailma juhtiv õhukese lehtmetalli töötluse seadmete ja süsteemide spetsialist. Meie tootevalik on üks laiemaid ja katab enamus valdkonnad.

EXPERIENCE

Experience

Üle 40 aasta kogemusi ja üle 13 000 seadme üle maailma.

INNOVATION

Innovation

Meie arendusmeeskond on pühendunud leidma klientidele kõige konkurentsivõimelisemat tehnoloogiat.

NEXT TO YOU

Next to you

Loome pikaajalist ja väärtuslikku koostööd toetamaks kliente kogu seadmete elutsükli vältel.

GREEN MEANS

Green means

Jätkusuutlikkus ja sotsiaalne vastutus on kaasaegsete ettevõtete konkurentsivõimet lisavad tunnused.

Küsi lisainfot
Prima Power product range